13. 2. 2019

Trigema posílila management

Provozním ředitelem koncernu Trigema se stal Karel Branda, který doposud působil na pozici ředitele dceřiné společnosti Trigema Building. Novým šéfem stavební části koncernu se stal Petr Bělina.

Karel Branda je na své nové pozici odpovědný především za fungování oblasti informačních technologií, personalistiky, interního auditu, správy majetku a technicko-obchodních vztahů skupiny. Ve firmě působí přes dvacet let, před nástupem do Trigemy pracoval např. ve společnostech Klima Praha, Stapo Praha a Vodohospodářské stavby Ústí nad Labem.  Karel vystudoval Stavební fakultu ČVUT. Je mimo jiné členem ČKAIT – jako autorizovaný inženýr v oboru vodohospodářské stavby. Mezi jeho záliby patří například moderní architektura, vinařství a basketbal.

Petr Bělina, který je novým ředitelem Trigema Building, ve firmě pracuje více než osm let, během kterých prošel celou řadou pracovních pozic, naposledy jako výrobní ředitel Trigema Building. Od nynějška má Petr na starosti zejména celkové řízení této stavební společnosti. Ve volném čase se zajímá o literaturu faktu, historii a zdravý životní styl.

SF/pb