Hlavní téma diskusního setkání 7. 4. 2004, které se konalo v restauraci Kamenný Most, Smetanovo nábřeží 195, Praha 1

Podpora cestovního ruchu v České republice

  • Co konkrétního dělá česká vláda pro rozvoj cestovního ruchu?
  • Jak účinný je státní program podpory cestovního ruchu?
  • Jaké incentivy k podpoře cestovního ruchu a infrastruktury lze očekávat ze strany měst?
  • Konkrétní politika a programy podpory v Praze.
  • Stane se Praha v roce 2010 třetím nejnavštěvovanějším městem Evropy?
10:30-11:00 hod. registrace
11:00-13:00 hod. diskuse

Diskusi moderoval: Tomáš Kulman (KPMG ČR, s.r.o.)

Diskuse se zúčastnili:
Darja Bártová (Kraj Jihočeský, OKPC)
Helena Bydžovská (Magistrát města Hradec Králové)
Petr Diviš (Vysoká škola cestovního ruchu, hotelnictví a lázeňství)
Tomáš Drtina (INCOMA Research)
Jana Horáčková (Správa českých center)
Miroslav Kotek (S.C.S. Business Travel, s.r.o.)
Ludmila Křížová (týdeník Veřejná správa)
Edar Mulabegovič (Vysoká škola cestovního ruchu, hotelnictví a lázeňství)
Blanka Musilová (město Pelhřimov)
Eva Nováková (Vysoká škola cestovního ruchu, hotelnictví a lázeňství)
Václav Novotný (Pražská informační služba)
Lucie Petříčková (Ministerstvo pro místní rozvoj ČR)
Eva Potužníková (Vysoká škola cestovního ruchu, hotelnictví a lázeňství)
Jiří Prášil (PSJ Invest, a.s.)
Jan Ráž (Vysoká škola cestovního ruchu, hotelnictví a lázeňství)
Věra Seifertová (Vysoká škola cestovního ruchu, hotelnictví a lázeňství)
Maria Sharonová (Vysoká škola cestovního ruchu, hotelnictví a lázeňství)
Blanka Součková (MSG holding, a.s.)
Tereza Spurná (Vysoká škola cestovního ruchu, hotelnictví a lázeňství)
Michaela Školová (Vysoká škola cestovního ruchu, hotelnictví a lázeňství)
Jan Šnajdr (Czech Tourism)
Zdeněk Švanda (Ministerstvo pro místní rozvoj ČR)
Šárka Tittelbachová (Ministerstvo pro místní rozvoj ČR)
Eva Vošmiková (Český statistický úřad)
Markéta Zajícová (Ministerstvo pro místní rozvoj ČR)

Fotografie z tohoto diskusního setkání si můžete prohlédnout zde.

Po celou dobu diskuse bylo zajištěno výborné občerstvení.